top of page

Dag 34


De dag begint lekker relaxed, hoewel…Ondanks onze vrije dag zijn wij om 07.15u al wakker. Dit doordat een locale passant hard om brood schreeuwde. Ik in mijn thermo-ondergoed naar buiten om ons één-na-laatste brood te verkopen. Daarna lekker ontbijten (melk met choco-pops) en vervolgens wat huiswerk-taken doen (de kids) en de blog bijwerken (Mauro/Ray/Natasja). Dani, Sacha en Milan maken een drumstel van wat rommel in onze tuin en ze vermaken zich er goed mee. Zelfs zingen ze er spontaan mooie liederen bij.

Later in de middag reden we met ons bakkie over de dirt-road de bush bush in om wilde dieren te spotten. We zagen prachtige vogels en wat bavianen. Honderden wilde kalkoenen en loslopend vee zoals koeien en geiten. We stopten bij een vakantie resort waar we een duik konden nemen in het zwembad, echter het water was nog veel te koud. Dani, Sacha en Milan trotseerden toch deze koude en gingen er kort in.

Na een 2 uurtjes gingen we bij zonsondergang weer naar huis en hoopten op wat neushoorns, zebra's en nijlpaarden... maar helaas...

We aten witte bonen in tomatensaus, met een worstje, sla en piepers. Hollandse kost in Ovitoto.


bottom of page